Algemene voorwaarden

1. Inschrijving

Inschrijvingen voor een evenement of een opleiding via onze website. De prijs van het evenement of de opleiding kunt u vinden op onze website (prijzen excl. btw)

  • U heeft al een IFMA account? Log dan eerst in via "Inloggen"
  • Selecteer de opleiding of het evenement van uw keuze en klik op inschrijven
  • Vul uw gegevens aan en verstuur uw inschrijving.
  • U ontvangt onmiddellijk een bevestiging van inschrijving per e-mail. In geval van facturatie, zal u een aparte e-mail ontvangen met de factuur. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze factuur aan jullie afdeling boekhouden zou willen overmaken. IFMA stuurt geen facturen per post tenzij er uitdrukkelijk om verzocht wordt. 

2. Annulatie

Een annulatie is enkel schriftelijk mogelijk via een e-mail naar secretary@ifma.be en binnen de voorziene tijdspanne. Indien niet of niet tijdig geannuleerd wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Indien belet kan eventueel een collega uw plaats innemen. In dat geval vragen wij u om dit schriftelijk per e-mail aan te vragen binnen een redelijke termijn voor het evenement. Indien het profiel van de oorspronkelijke deelnemer niet overeenstemt met het profiel van de vervanger zal er een nieuwe factuur opgesteld worden met het tarief overeenstemmend met het profiel.

Annulatie meer dan één week voor aanvang van het evenement. 
U weet meer dan één week voor aanvang van het evenement dat u niet kan deelnemen? In dat geval zullen we uw inschrijving kostenloos annuleren (met uitzondering van  bepaalde condities vermeld in de activiteit).

Annulatie van de deelname op minder dan één week voor datum.
In geval van annulatie minder dan één week voor datum van de start van het evenement of de opleiding zal het volledige bedrag gereklammeerd worden. 

Afwezigheid bij gratis inschrijvingen zonder tijdige annulatie.
Personen ingeschreven en die niet komen opdagen op het evenement zonder annulatie in de voorziene tijdspanne zal een factuur ontvangen van 50 euro excl. btw.

Annulatie of wijziging van een opleiding of een evenement door IFMA België.
Wanneer IFMA:

  • een opleiding of evenement annuleert door onvoorziene omstandigheden of naar aanleiding van te weinig inschrijvingen
  • de datum moet  verzetten
  • de plaats van het gebeuren moet wijzigen

zal u onmiddellijk verwittigd worden per e-mail.

3. Betaling

Voor elke betalende inschrijving voor een opleiding of een evenement, ontvangt u een bevestiging en een factuur per e-mail. Deze factuur is te voldoen voor de verval datum. De standaard betalingstermijn is 30 dagen.
Gelieve bij betaling de gestructureerde mededeling te vermelden.

IBAN: ING BE47 3100 9547 6580
BIC: BBRUBEBB

4. Lidmaatschap

Het lidmaatschap vangt aan de eerste dag van de instapmaand en is geldig voor een periode van 12 maanden (voor het lidmaatschap IFMA Belgian Chapter). 
Voor het einde van het lidmaatschap ontvangt u een e-mail die u informeert over de automatische verlenging van uw lidmaatschap. Zonder tegenreactie van uwentwege zal u een nieuwe factuur ontvangen. Wenst u een einde te maken aan uw lidmaatschap, vragen wij u om dat voor de vervaldag van uw lidmaatschap aan ons te melden.

5. Annulatie van het lidmaatschap

Uw lidmaatschap is persoonlijk en kan niet naar een andere persoon overgemaakt worden. Tijdens de loop van het lidmaatschap zullen er geen creditnota's gemaakt of terugbetalingen gedaan worden.