FM-Trendrapport België 2017

Voor de tweede keer brengt IFMA, in nauwe samenwerking met PROCOS, de resultaten van het onderzoek naar de trends en tendensen in onze Belgische FM-markt.

Dit marktonderzoek is een onontbeerlijk instrument voor iedereen die actief in de FM-wereld staat.  Bovendien versterkt het de verdere professionalisering van het FM-beroep en onderstreept het duidelijk de bijdrage van FM aan het optimaal functioneren van bedrijven en de gehele samenleving.  Het verduidelijkt de sleutelrol en positie van elke FM-manager aan de buitenwereld via feiten en cijfers die een allesomvattend beeld schetsen van het werk van iedere FM'er en de impact van FM op de economie.

Daarnaast worden de trends en tendensen voor de nabije toekomst geduid als boeiende uitdagingen voor de komende jaren. 

Met dit tweede Trendrapport zet IFMA de facilitaire wereld weer iets meer op de radar en de Facility Manager nog iets beter op de kaart.  Voor de leden van IFMA is het FM-Trendrapport 2017 gratis per post verstuurd met ons FM-Magazine 12 van december 2017.

Een FM-Trendrapport bestellen?

Wil je een gedrukt exemplaar van het FM-Trendrapport ontvangen?  Dan kan je die tegen betaling bestellen aan de prijs van 25€ + 6% btw (=26,50€) per exemplaar incl. verzendkosten.  Je ontvangt een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling geleverd.  Toch een gratis exemplaar ontvangen?  Word dan lid van IFMA.

Bestelformulier

Mijn bestelling
Aantal exemplaren:
Gegevens besteller
Titel:   Dhr    Mevr
Voornaam:*
Naam:*
Telefoonnummer:
GSM:
E-mailadres:*
Factuurgegevens
Organisatie:
Straat en nr:*
Postcode:*
Plaats:*
Btw nr:
E-mailadres voor factuur: 
Levering
Leveringsadres is gelijk aan factuuradres:

Andere leveringsadres
(bedrijf, tav, straat+nr, pc+plaats)

Door onderstaand vakje aan te vinken geef je IFMA de toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken en op te slaan in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (GDPR) en ons eigen privacybeleid
   Ja, ik geef hierbij mijn toestemming. 
* verplichte velden
image