Algemeen | Programma congres | Sprekers | Vakbeurs & exposanten (geannuleerd) | Inschrijven

FM-Day - Congres en vakbeurs 


FM-Day is een organisatie van IFMA in samenwerking FM-Magazine.

Voorstelling van de sprekers 

Peter Andries

Na een carrière in de telecommunicatie sector  werkt Peter Andries sinds 2009 bij de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer. Samen met zijn collega's organiseert en exploiteert hij de resultaten van de federale enquête over het woon-werkverkeer, die om de drie jaar verplicht is voor grote Belgische werkgevers en die ook tot doel heeft bedrijven aan te moedigen om maatregelen te nemen om de mobiliteit van hun werknemers duurzamer te maken.

Edouard Cambier

« True blood » Belgian, Edouard is a francophone from Flanders sailing economically as easily in Flanders as in Brussels. His experience in the world of media, marketing and event organization led him to work closely with Dutch, French, English and Belgian companies. Edouard Cambier has been working for nearly 20 years on ecosystem creation missions. In 1998 he collaborated in the grouping of the editorial offices of Roularta (Trends, Knack, Le Vif, KanaalZ ..), which became ‘Brussels Media Center’, and then he participated in the creation of Seed Factory, a ‘Mar-Tech' hub in Brussels which brings together more than 160 entrepreneurs in communication, marketing and media. In 2013, he is co-founder of Co.Station, an ambitious thematic accelerator in the field 'Fin-Tech'. He is now working with Accenture and Just In Time on a Mobility-Tech platform and a Competence Center of 3.825m2 in the center of Brussels. President of the largest platform of business centers, incubators and accelerators in the country, comprising 198 serviced office buildings & social workplaces (the ‘BWA’ or Belgian Workspace Association), Edouard is in permanent contact with all the market players and has a Unique expertise on trends in office real estate and new ways of working ('NWOW'). He attaches great importance to the ‘3T’ values: Talent, Tolerance and Technology.

Catherine Lootens

Clustermanager Groen Licht Vlaanderen
- Master in Chemistry, University of Ghent, 1987
- Researcher at the University of Ghent, Department of Chemistry (1988-1990)
- Product Specialist in Mass Spectrometry at Thermo Electron (1990 to 2004)

- Cluster Manager ‘Groen Licht Vlaanderen’ 
- Project officer at KU Leuven Technologiecampus Gent – Light &Lighting Laboratory 2004 - 2019
- Former General secretary ‘Belgian  Lighting Institute’ (asbl IBE-BIV vzw) august 2016 – march 2018
- Administrator ‘Groen Licht Vlaanderen’ (vzw, startup March 2017)
- (co-) Author of brochures and papers

Liesbeth Reekmans

Verantwoordelijke discipline Bouwen en Gebouwen van Groep IDEWE/IBEVE. Haar professionele expertise ligt hoofzakelijk binnen architectuur, preventie en duurzaamheid. Ze begeleidt als WELL AP bouwteams in het bouwtraject naar een gebouw waarbij dat welzijn en gezondheid centraal staan. 

Hans Vandenberghe

Stortte zich vanuit zijn achtergrond in organisatiepsychologie en communicatiewetenschappen in de zich snel ontwikkelende wereld van de digitale werkplek. Zijn passie voor technologie en hoe mensen ermee omgaan bracht hem in grote organisaties zoals Barco, Lineas, SD Worx, Mediahuis en La Lorraine. Daar stond hij in voor de gebruikersgerichte uitrol van nieuwe intranetten, enterprise social networks en digitale samenwerkingstools. Hij vindt het fijn toeven in het kruispunt van HR en IT, en stelt de visie, strategie, het doel en de uiteindelijke gebruiker van de digitale werkplek voorop. In partnership met SiRCLE focust hij nu op de sterk groeiende social collaboration tool Microsoft Teams. Hans werkt ook als coach deels vanuit zijn mobiel kantoor, wat hem bijzonder veel vrijheid biedt en boeiende mogelijkheden creëert.

Annick Vandenbulcke

Annick Vandenbulcke is Head of Occupier Advisory bij Colliers International sinds 2018 en heeft 20 jaar ervaring in het zoeken naar geïntegreerde oplossingen voor werkomgevingen en vastgoed met als doel bedrijven te ondersteunen in het behalen van hun strategische doelstelling.

Koen Vanhoutte

Master in de rechten aan de KU Leuven
5 jaar ondernemer in grond en afbraakwerken
2.5 jaar werkzaam bij krinkels waarvan 1.5 jaar als directeur. 
Passie voor voorbereiding en onderhandeling van contracten bij complexe dossiers.
Tevens voorstander van een coachend management
Voortrekken van een vernieuwende aanpak in landscaping met concept Smartscape

Dirk Van Hoey

Dirk Van Hoey is 24 jaar actief binnen de schoonmaakbranche. In 1996 is hij gestart in de sector en was hij 5 jaar aan het werk als adviseur en opleider bij Alpheios nv. Hij deed er vooral schoonmaakervaring op in ziekenhuizen, rust -en verzorgingsinstellingen en scholen.
Om zijn schoonmaakkennis te verbreden was hij daarna 5 jaar aan de slag als contractmanager bij het voormalige schoonmaakbedrijf ACS nv.
Sinds 2006 werkt Dirk als senior consultant bij het schoonmaakadviesbureau IPSO bv uit Mont-Saint-Guibert en houdt hij zich daar vooral bezig met het opmaken van schoonmaakbestekken en het begeleiden van aanbestedingen.


Jouw bedrijfslogo hier?  Exposeren op de FM-beurs of event partner worden?  
Neem contact op met Patrizia Hulsens - patrizia.hulsens@fcomedia.be - Tel:+32 56 77 13 10