Masterclass werkplekontwikkeling

De werkomgeving als strategische pijler voor jouw organisatie.

Masterclass werkplekontwikkeling 29-01-20
Datum en tijdstip:
2020-01-29T08:30:00 2020-01-29T17:00:00
Locatie:
Adres:
Gebouw Regus - Pegasuslaan 5
1831 Diegem
België
Aanmeldperiode:

Voertaal: nederlands

Steeds meer organisaties komen tot het inzicht dat hun werkomgeving een belangrijke troef kan zijn om zowel hun performantie te verhogen als het comfort van de werknemers te verbeteren. Een aantrekkelijke werkomgeving kan de organisatie toestaan om zich beter te profileren op de arbeidsmarkt, ze kan een meer duurzame bedrijfsvoering ondersteunen en de kennisontwikkeling in de organisatie bevorderen.

Tijdens deze interactieve masterclass belichten we de manier waarop je in de eigen organisatie de werkomgeving kan inzetten als een strategische pijler. We maken hierbij gebruik van wetenschappelijke inzichten en cases uit de dagelijkse praktijk. Eigen inbreng van de deelnemers komt aan bod in een groepsoefening. De volgende thema’s worden behandeld:

  • De kracht van een heldere visie als een motor voor het project
  • Analyse van de werkplekbehoeften en opstellen van werkplekspecificaties
  • Omgaan met en bijsturen van gebruikersgedrag
  • Het begeleiden van gebruikers doorheen de transitie naar een nieuwe manier van werken

Lesgever

Anton Maes is organisatiepsycholoog, changemanager en expert in strategische werkplekontwikkeling. Hij heeft een achtergrond als communicatiespecialist. De afgelopen jaren ontwikkelde en begeleidde hij werkplekconcepten op maat voor zowel grote ondernemingen als voor de overheid. Anton is een enthousiast lesgever, veelgevraagd spreker en auteur rond de werkomgeving, verandering en gebruikerspsychologie.

Hoe lang duurt een opleiding 

Deze training duurt een hele dag, van 9u00 tot 17u00, met broodjeslunch.   
Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!   

Locatie

Gebouw Regus 
Pegasuslaan 5
1831 Diegem

Tarieven

Lid van  IFMA: € 425 excl btw
Niet-lid van IFMA: € 525 excl btw

Word lid en geniet vanaf heden van een voordeliger ledentarief.  Een lidmaatschap is 12 maanden geldig (gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand):

  • Lid Professional: € 180 excl btw
  • Lid Commercial: € 360 excl btw

Inschrijvingen zijn definitief. Je kan schriftelijk annuleren tot uiterlijk 1 week voor de opleiding (secretary@ifma.be), mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.