Opleiding 'Agile'

De enige constante in ons leven is verandering. We konden ons enkele jaren geleden niet voorstellen dat de veranderingen elkaar zo snel zouden opvolgen. Voor bedrijven en werknemers zorgt dit op alle niveaus voor extra uitdagingen. Een mogelijke oplossing is overstappen op een Agile of wendbare manier van werken. Maar…

Agile 25-11-20
Datum en tijdstip:
2020-11-25T09:00:00 2020-11-25T12:30:00
Locatie:
Adres:
Gebouw Regus - Pegasuslaan 5
1831 Diegem
België
Aanmeldperiode:

...

  • Wat is dat Agile werken en wat houdt het in?
  • Wat is het verschil tussen Agile doen en Agile zijn?
  • Hoe worden we Agile?
  • Zijn we al niet Agile?
  • Kan Agile echt helpen in alle situaties?

Lesgever

Serge Huybrechts is Scrum Master, Agile coach en trainer. Hij werkte de voorbije 20 jaar in meerdere IT omgevingen en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het begeleiden van organisaties en teams in operationele verbetering. In 2015 richtte hij zijn bedrijf WeCandor op met als missie organisaties te creëren waar zelf-organisatie en voortdurend verbeteren gewoontes zijn.

Duurtijd

De opleiding duurt van 9u tot 12u30 met aansluitend broodjeslunch.  De opleiding is op de praktijk gericht en er wordt rond concrete cases gewerkt.  Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!

Locatie

Gebouw Regus
Pegasuslaan 5
1831 Diegem

Tarieven

IFMA-leden: 225 euro excl. btw
Niet-leden van IFMA: 300 euro excl. btw

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven aan het voordelig tarief?   De prijs bedraagt dan 225 euro excl. btw voor de opleiding vermeerderd met de bijdrage voor IFMA-lidmaatschap (Lid professional = 180 euro excl. btw - lid commercial = 360 euro excl. btw). Dit lidmaatschap is 12 maanden geldig en gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand.

Inschrijvingen zijn definitief.  Je kan schriftelijk annuleren (secretary@ifma.be) tot uiterlijk 1 week voor de opleiding, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.