Opleiding 'Duurzaam & circulair bouwen'

Wist je dat voor de constructie van gebouwen meer dan de helft van onze beschikbare grondstoffen nodig zijn? Waar vinden we inspiratie, best practices en standaarden over duurzaam en circulair bouwen?

 

Duurzaam bouwen_IFMA_14-03-18
Datum en tijdstip:
2018-03-14T08:00:00 2018-03-14T12:00:00
Locatie:
Adres:
Regus - Pegasuslaan 5
1831 Diegem
Aanmeldperiode:

Voertaal: Nederlands (Een Franstalige sessie is voorzien op 21 maart 2018) 

Een gebouw heeft over zijn volledige levensduur een enorme ecologische impact. Wist jij dat voor de constructie van gebouwen meer dan de helft van onze beschikbare grondstoffen nodig zijn? Tijdens de gebruiksfase zijn gebouwen dan weer verantwoordelijk voor meer dan de helft van het energieverbruik en een derde van het afval en het waterverbruik. Maar hoe kunnen we nu met een nieuwe mindset naar gebouwen kijken, en positieve impact creëren bij het ontwerpen, bouwen, gebruiken, onderrhouden, renoveren en ontmantelen?

Waar vinden we inspiratie, best practices en standaarden over duurzaam en circulair bouwen? En wat zijn de belangrijkste bouwstenen van een duurzaam/circulair gebouw? Benieuwd? Schrijf je dan snel in op deze unieke opleiding rond duurzaam en circulair bouwen!

Lesgever

Mieke Pieters

Hoe lang duurt een opleiding 

De opleiding is van 8u tot 12u.  Bij aankomst ontvangt je een ontbijt vanaf 8.00u.  De sessie start om 8.30u (er is één koffiepauze voorzien) en eindigt om 12.00u.  De opleiding is op de praktijk gericht en er wordt rond concrete cases gewerkt.

Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!  

Locatie

Regus kantoor 
Pegasuslaan 5 
1831 Diegem   

Tarieven

De opleiding is enkel toegankelijk voor leden van IFMA aan 125€ excl. btw.

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven?   De prijs bedraagt dan 125€ excl. btw voor de opleiding vermeerderd met de bijdrage voor IFMA-lidmaatschap (Lid professional = 180€ excl. btw - lid commercial = 360€ excl. btw). Dit lidmaatschap is 12 maanden geldig (en gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand).

Inschrijvingen zijn definitief.  Je kan schriftelijk annuleren (secretary@ifma.be) tot uiterlijk 1 week voor de opleiding, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.