Opleiding 'HACCP risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen'

Met de HACCP-opleiding willen we de deelnemers sensibiliseren voor het belang van voedselveiligheid, een essentieel aspect binnen catering en meer bepaald bedrijfscatering.

HACCP_Compass_07-06-18
Datum en tijdstip:
2018-10-22T09:00:00 2018-10-22T13:00:00
Locatie:
Adres:
Gebouw Compass Group - Haachtsesteenweg 1179
1130 Brussel
Aanmeldperiode:

De algemene HACCP-principes, -regels en -normen van voedingshygiëne en de infrastructuur hiervan staan in deze opleiding centraal.  Zowel de eigen veiligheid als die van de consumenten en klanten komen hierbij aan bod.  We willen met deze opleiding een brede kennis meegeven en ook dieper ingaan op de technieken, instrumenten en steun die wordt aangereikt om die veiligheid optimaal te concretiseren. Ook het waarom en het ontstaan van de HACCP-regelgeving komen aan bod.  De opleiding is zeer praktisch en interactief, met de bedoeling de algemene reglementering inzichtelijk te maken.

Lesgever

Philip Claes

Hoe lang duurt een opleiding 

De opleiding is van 9u tot 13u00 met aansluitend lunch.  De opleiding is op de praktijk gericht en er wordt rond concrete cases gewerkt.  Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!  Alle deelnemers krijgen eveneens een goodiebag.

Locatie

Gebouw Compass Group
Haachtsesteenweg 1179
1130 Brussel

Tarieven

Leden van IFMA: 125€ excl. btw.
Niet leden van IFMA: 175€ excl. btw.

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven aan het voordelig tarief?   De prijs bedraagt dan 125€ excl. btw voor de opleiding vermeerderd met de bijdrage voor IFMA-lidmaatschap (Lid professional = 180€ excl. btw - lid commercial = 360€ excl. btw). Dit lidmaatschap is 12 maanden geldig (en gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand).

Inschrijvingen zijn definitief.  Je kan schriftelijk annuleren (secretary@ifma.be) tot uiterlijk 1 week voor de opleiding, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.