Opleiding HVAC

De bedoeling van deze module is om aan niet technisch opgeleide personen een overzicht te geven van de diverse HVAC-aspecten, theorie en toestellen die gerelateerd zijn aan klimaatbeheersing in gebouwen.

hvac 14-05-19
Datum en tijdstip:
2019-05-14T08:30:00 2019-05-14T13:00:00
Locatie:
Adres:
Gebouw ISS - Leuvensesteenweg 248C
1800 Vilvoorde
Aanmeldperiode:

Deze kennis kan als basis dienen bij gesprekken met de eindklant, de technische partners (onderaannemers) of met het eigen technisch geschoold team. Ook worden de luiken comfort en enkele aspecten van de welzijns- en milieuwetgeving aangekaart.

Lesgever

Verheirstraeten Ronny
Industrieel ingenieur Mechanica, specialisatie HVAC.  25 jaar professionele ervaring 

Huidige functie ISS Belux:
Property excellence manager- lead engineer critical installations

Vorige functies buiten ISS:
- contract manager technisch onderhoudsfirma
- internationaal project manager bouw data centers
- directeur studiebureau speciale technieken
- technisch directeur retail keten Belux
- internationaal facility manager self storage company

Duurtijd

Ontvangst vanaf 8u30. De opleiding vindt van 9u tot 13u plaats. Er is een broodjeslunch voorzien. De opleiding is praktijkgericht en er wordt rond concrete cases gewerkt.  Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt. Snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!  

Locatie

Gebouw ISS
Everest Office Park 
Leuvensesteenweg 248C 
1800 Vilvoorde 

Tarieven

Leden van IFMA: 125 euro excl. btw
Niet-leden: 175 euro excl. btw

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven aan het voordelig tarief? De prijs bedraagt dan 125 euro excl. btw voor de opleiding, vermeerderd met de bijdrage voor IFMA-lidmaatschap (Lid professional = 180 euro excl. btw - lid commercial = 360 euro excl. btw). Dit lidmaatschap is 12 maanden geldig en gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand.

Inschrijvingen zijn definitief.  Je kan schriftelijk annuleren (secretary@ifma.be) tot uiterlijk 1 week voor de opleiding, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.