Opleiding 'Profiling: One of the keys for your Security'

Ben je gepassioneerd door de luchthaven en de veiligheid?  Deze opleiding geef je een overzicht van profileringstechnieken die gebruikt worden in de luchthavensector.  Pas ze toe binnen jouw werkdomein! 

Security 06-03-18
Datum en tijdstip:
2018-03-06T09:00:00 2018-03-06T12:30:00
Locatie:
Adres:
Securitas Training - Z1. Researchpark 110
1120 Zellik
Aanmeldperiode:

Taal: deze opleiding zal tweetalig zijn!

Op het moment van de aanslagen en veiligheidsmaatregelen heeft de luchthavenindustrie nieuwe technieken ontwikkeld teneinde de waakzaamheid te verhogen en alzo een goed onthaal van de passagiers te kunnen waarborgen. Een uitdaging waarmee alle bedrijven vandaag worden geconfronteerd.   

In een wereld waar de veiligheid en hospitality (gastvrijheid) van essentieel belang zijn zal de luchthavenomgeving één van de belangrijkste plaatsen zijn voor een dergelijke uitdaging.  
Wij stellen je een opleiding voor dewelke je een overzicht geeft van profileringstechnieken die gebruikt worden in de luchthavensector evenals een op maat gesneden aanpak gebaseerd op praktische voorbeelden die je zal kunnen toepassen binnen jouw werkdomein. 

Hoe proactief zijn?
Welke methodologie kan men op het vlak van veiligheid toepassen om criminele activiteiten te detecteren in een vroegtijdig stadium?
Welke risico”s kunnen er voorvallen in jouw bedrijf?
Wie vormt een risico?
Op welke manier kan men deze risico’s beperken?
Welke maatregelen kunnen in jouw bedrijf toegepast worden?

Lesgever

Cliff Lodewijckx, Country Product Manager Aviation

Hoe lang duurt een opleiding 

De opleiding is van 9u tot 12u30.  De opleiding is op de praktijk gericht en er wordt rond concrete cases gewerkt.  Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!  

Locatie

Securitas Training
Z1. Researchpark 110
1120 Zellik

Tarieven

Leden van IFMA: 125€ excl. btw.
Niet leden van IFMA: 175€ excl. btw.

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven aan het voordelig tarief?   De prijs bedraagt dan 125€ excl. btw voor de opleiding vermeerderd met de bijdrage voor IFMA-lidmaatschap (Lid professional = 180€ excl. btw - lid commercial = 360€ excl. btw). Dit lidmaatschap is 12 maanden geldig (en gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand).

Inschrijvingen zijn definitief.  Je kan schriftelijk annuleren (secretary@ifma.be) tot uiterlijk 1 week voor de opleiding, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.