Online opleiding 'Slimme SLA’s en KPI’s die jouw Facilitair departement een boost kunnen geven'

Zijn ‘Service Level Agreements’ en de bijhorende ‘Key Performance Indicators’ enge begrippen voor jou? Waar begin je aan? Welke SLA’s en KPI’s zijn zinvol?

kpi's and sla's_10-12-20
Datum en tijdstip:
2020-12-10T13:00:00 2020-12-10T16:30:00
Locatie:
Adres:
Online via de applicatie Zoom

Aanmeldperiode:

Voertaal: Nederlands

Krijg je geen grip op het gewenste resultaat van bepaalde diensten of hoe je die doelgericht kan bijsturen? Wil je meer te weten komen over een flexibele en efficiënte aanpak om het kwaliteitsmanagement voor jouw facilitair beheer naar een hoger niveau te tillen? Zit je met concrete vragen? Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze halve dagopleiding!

Indien je concrete vragen hebt met, gelieve deze voor de sessie op te sturen naar secretary@ifma.be. We kunnen deze dan opnemen in de opleiding.

Programma

 1. Introductie & context
 2. Begrip & definitie
 3. Doelstellingen
 4. Welke SLA’s en KPI’s zijn zinvol?
 5. Visualisatie & metingen
 6. SMART SLA’s en KPI’s
 7. FM 2.0 : Performance Management
 8. Enkele cases
 9. Uitwisseling & vragen

Lesgever

Hendrik Bollion

Hendrik Bollion is Practice Leader Facility Management bij AREMIS. Hendrik is actief binnen verschillende werkgroepen van Facility Management en lid van de resonantieraad voor de Bacheloropleiding & Posthogeschool opleiding FM Odisee Gent. Tijdens zijn loopbaan heeft Hendrik al meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd als Facility Manager over verschillende kwaliteitsmanagement systemen door deze mee op maat te ontwerpen en  te implementeren; dit voor zowel Internationale, Belgische, Nederlandse en Franse kleinere en grote organisaties.

Duurtijd

De opleiding duurt van 13u00 tot 16u30.  Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!

Locatie

Via de applicatie ZOOM
Na registratie ontvang je een link met een wachtwoord waarmee je verbinding kan maken met de online opleiding op 10/12/20.

Tarieven

Lid van IFMA: € 200 excl btw
Niet-lid van IFMA: € 275 excl btw

Word lid en geniet vanaf heden van een voordeliger ledentarief.  Een lidmaatschap is 12 maanden geldig (gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand):

 • Lid Professional: € 180 excl btw
 • Lid Commercial: € 360 excl btw

Inschrijvingen zijn definitief. Je kan schriftelijk annuleren tot uiterlijk 1 week voor de opleiding (secretary@ifma.be), mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.