Online opleiding 'Aangepaste verlichting verhoogt welzijn en productiviteit'

Is kantoorverlichting aangepast aan de menselijke behoeften? Waarom is de situatie in België zo betreurenswaardig? Wat kunnen we echt verwachten van de laatste innovaties en hoe deze te implementeren? En wat is de stand van zaken over de aankomende nieuwe normen?

Verlichting
Datum en tijdstip:
2020-10-14T09:00:00 2020-10-14T12:00:00
Locatie:
Adres:
Online via de applicatie Zoom

Aanmeldperiode:

Voertaal: Nederlands (een Franstalige sessie is voorzien op 23/09)

Deze training is bedoeld voor alle facility managers die meer willen weten over de impact van licht in een kantoorruimte en dit op het gebied van welzijn en productiviteit, vooral omdat de studies overeenkomen om te bevestigen dat goede verlichting meer betekent dan het respecteren van een hoeveelheid lux op een werkplek.

Tijdens deze training worden we de volgende punten aangekaart :

  • Hoe werkt ons gezichtsvermogen nu juist en wat is de verrassende impact van verlichting op ons menselijk lichaam.
  • Wat zijn dan de beste praktijken om over te nemen? Hoe zit de situatie in België er uit en wat zijn de verbeteringen die KU-LEUVEN en andere specialisten in het veld voorstellen.
  • Wat is de impact van ouder wordend personeel op de verlichtingsbehoeften? Verblinding een meer verraderlijke vijand dan je zou denken.
  • Hoe de WELL Standard / EN 12464-1 (2021) normen het belang weerspiegelen dat aan verlichting moet worden gegeven.
  • De beroemde "Human Centric Lighting" droom of realiteit?

Lesgever

foto

Benoit Pallier

Bachelor in elektromechanica. Als verlichting specialist (15 jaren) help ik productie leiders en facility managers om hun verlichtingsstrategie op te bouwen en te herdenken om zo hun medewerkers een perfekte verlichting op hun werkplek kunnen geven. Ik stel mijn kennis in dienst van bedrijven en instellingen die meer willen weten over de voordelen van geavanceerde verlichtingstechnieken zoals "Human Centric Lighting", het netwerken van armaturen, de selectieve detectie van aanwezigheid of zeer weinig verblindende verlichting.

Duurtijd

De opleiding duurt van 9u00 tot 12u00.  Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!

Locatie

Via de applicatie ZOOM
Na registratie ontvang je een link met een wachtwoord waarmee je verbinding kan maken met de online opleiding op 14/10/20.

Tarieven

Lid van IFMA: € 200 excl btw
Niet-lid van IFMA: € 275 excl btw

Word lid en geniet vanaf heden van een voordeliger ledentarief.  Een lidmaatschap is 12 maanden geldig (gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand):

  • Lid Professional: € 180 excl btw
  • Lid Commercial: € 360 excl btw

Inschrijvingen zijn definitief. Je kan schriftelijk annuleren tot uiterlijk 1 week voor de opleiding (secretary@ifma.be), mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.