ASSA ABLOY Entrance Systems Belux:
Gold Corporate Partner

01/01/2017 - 31/12/2018

info.be.aaes@assaabloy.com
+32 2 800 03 03

 

Voorstelling bedrijf

Goed werkende toegangen zijn een eerste vereiste voor een succesvol bedrijf. Net als goed werkende relaties. Dankzij de combinatie van topproducten, hoogstaande oplossingen en uitgebreide knowhow is ASSA ABLOY Entrance Systems uw sterke partner voor elk aspect van automatische toegangen.  

ASSA ABLOY Entrance Systems is 's werelds meest complete leverancier van automatische toegangsoplossingen. Op basis van onze totaalaanpak van de stroom van mensen, goederen en voertuigen creëren we oplossingen met het beste evenwicht tussen kosten, kwaliteit en duurzaamheid.  

Voortbouwend op het jarenlange succes van de merken Besam, Crawford, Albany en Megadoor, bieden we onze oplossingen aan onder de merknaam ASSA ABLOY. Onze producten en diensten zijn erop gericht om te voldoen aan de behoefte van eindgebruikers aan een veilige, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame werking.  

Al onze oplossingen samen vormen een totaalaanbod voor de toegang tot uw gebouw - vooraan, achteraan en binnenin. Dankzij onze gecombineerde aanpak begrijpen we de uitdagingen waarvoor u staat en kunnen we u een toegangsoplossing op maat bezorgen.  

ASSA ABLOY Entrance Systems is een onderdeel van ASSA ABLOY, de wereldwijde marktleider in deuroplossingen.

Bezoek hier onze website.