Privacy

International Facility Management Associaiton - Belgian Chapter nv (hierna "IFMA" genoemd) respecteert uw privacy.

Uw gegevens gebruikt IFMA alleen om u op de hoogte te houden van onze activiteiten en uitgaven. Checkt u graag wat er over uzelf in ons bestand zit? U kunt ons contacteren via +32 2 424 12 80 of per mail naar secretary@ifma.be.

IFMA draagt zorg voor de privacy van elke contact of bezoeker van haar website. Al uw gegevens die u op onze website en/of activiteiten ingeeft, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zij dienen om u een betere service te garanderen.

Bij een informatie-aanvraag vraagt IFMA u een minimum aan persoonsgegevens teneinde u te kunnen contacteren:

Naam
Voornaam
E-mailadres
Bedrijf
Uw functie
Opmerking of vraag


Ook als u zich inschrijft via onze website www.ifma.be, vragen wij u het strikte minimum aan persoonsgegevens teneinde uw inschrijving af te handelen:

Aanspreektitel
Naam
Voornaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Bedrijfsgegevens

Het staat u vrij om de rest van uw persoonsgegevens ook in te vullen. Als u in een invulformulier "ingelogd" bent, hoeft u deze gegevens niet meer in te vullen. Met het oog op gebruiksgemak wordt dat dan automatisch voor u gedaan.


Daarnaast worden uw persoonsgegevens door IFMA in een bestand opgenomen, teneinde u te kunnen informeren over onze activiteiten. Overeenkomstig de wet van 08.12.1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kunt u uw gegevens opvragen en ze eventueel corrigeren.


Door uw persoonsgegevens te verstrekken geeft u IFMA uitdrukkelijk de toestemming om ze te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden.


U kan op elk moment vragen om de gegevens uit het bestand te verwijderen. Tegen de verwerking van uw gegevens voor direct marketingdoeleinden kan u zich kosteloos verzetten.