Rondetafel 'Integrated Facility Services' - geannuleerd

Hospitality, the new Integrated Facility Services (IFS)?

Rondetafel IFS 04-03-20
Datum en tijdstip:
2020-03-04T10:00:00 2020-03-04T13:30:00
Locatie:
Adres:
ISS Everest Office Park - Leuvensesteenweg 248C
1800 Vilvoorde
Aanmeldperiode:

Deze rondetafel is enkel toegankelijk voor 'Professionals' (actief in het verstrekken of aanleveren van facilitair management in uw eigen bedrijf).

De verwachtingen van medewerkers en bezoekers op het vlak van service, communicatie, snelheid en gemak stijgen exponentieel. Dank je Google, Bol.com, Netflix, en honderden andere succesvolle internetbedrijven en startups. De positieve beleving van werknemers en bezoekers wordt de belangrijkste output van Facility Services, maar hoe geven we hier concreet vorm aan?

De doelstellingen van Facility Management evolueren mee met de definities van ‘werk’ en ‘werkplek’. Niet eens zo lang geleden, stond ‘Werk’ gelijk met de plek waar je elke dag heen ging om je werk te doen. Met de opkomst van het thuis- en mobiel werk, veranderde dat en werd ‘Werk’ een activiteit die je eender waar kon verrichten, mits de juiste technologische infrastructuur.

Maar daar eindigt het niet. Net zoals Maslow de individuele noden en wensen van de mens in een hiërarchisch kader plaatste, kan je dat ook doen voor groepen medewerkers in een kantoor, een labo of een instituut. Plekken die enkel invulling geven aan de ‘basisnoden’ van de medewerker helpen niet om de War for Talent te winnen en bevorderen de beleving niet. Het is belangrijk om ook te beantwoorden aan de psychologische en de emotionele noden van werknemers en bezoekers om een sterke positieve beleving te creëren.

In deze rondetafel onderzoeken we wat klanten en facilitaire aanbieders samen kunnen doen om hieraan tegemoet te komen.? Welke organisatorische kaders en welke zakelijke modellen van outsourcing zijn het meest aangewezen in de sector van FM?

Moderator

Dirk Van den Steen (Head of Commercial Excellence – ISS)

Germanist van vorming, met passie voor taal en communicatie, belandde Dirk via de overname van het familiale schoonmaakbedrijf bij ISS. Daar vervulde hij een aantal operationele en ondersteunende rollen. In 2007 behaalde hij een MBA bij Henley Management School (UK). De titel van zijn scriptie was ‘Organisational Storytelling’ – het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
Sinds 2010 bekleedde hij verschillende functies in de Sales & Marketing afdeling van ISS. Daar heeft hij de {r}evolutie van ‘grootste schoonmaakbedrijf ter wereld’ tot partner voor geïntegreerde facilitaire dienstverlening van dichtbij meegemaakt. Hij kijkt er naar uit om samen met jullie te debatteren over mogelijk volgende fases in de ontwikkeling van Facility management.

Gespreksleider

Lewis Hernaut (Service Development Manager – ISS)

Afgestudeerd in Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Economics, met een ervaring als Global Management Trainee binnen ISS, heeft Lewis een brede kijk ontwikkeld op de wereld van Facilities. Hij heeft ervaren hoe het eraan toe gaat in Operaties en bij een aantal key accounts in binnen- en buitenland geleerd hoe innovatie de motor is van meerwaarde.
Lewis heeft een brede interesse in innovatie en de laatste trends op het vlak van AI, technologie en automatisering. Als Service Development Manager voor innovatie en IoT in de commerciële afdeling van ISS BeLux kan hij zich helemaal uitleven. Naast zijn dagtaak is hij actief betrokken bij verschillende startups en hij gebruikt deze ervaring om innovatie te stimuleren bij ISS.

Programma

10u00: ontvangst
10u20: introductie
11u00: rondetafelgesprek
12u30: broodjeslunch en networking

Locatie

ISS Everest Office Park 
Leuvensesteenweg 248C
1800 Vilvoorde

Prijs

Leden van IFMA: € 25  
Niet-leden: € 45

De prijs is exclusief btw. Annulatie kan kosteloos tot uiterlijk 26 februari 2020 en dit via mail secretary@ifma.be. Daarna zal de volledige prijs gefactureerd worden.