Rondetafel 'War for Talent'

De ‘War for talent’ woedt de laatste jaren in alle hevigheid. Facilities speelt in heel het rekruteringsproces een belangrijke rol.

War for talents 25-09-19
Datum en tijdstip:
2019-09-25T08:30:00 2019-09-25T11:30:00
Locatie:
Adres:
Ghelamco Arena - Ottergemsesteenweg Zuid 808 - Skybox 10
9000 Gent
Aanmeldperiode:

De ‘War for talent’ woedt de laatste jaren in alle hevigheid en het ziet er naar uit dat dit de komende jaren niet zal veranderen. Organisaties kunnen het zich al lang niet meer permitteren om een vacature uit te schrijven en te wachten op instroom. Een organisatie moet zich ook verkopen en een ‘employer brand’ creëren. Dat is en moet meer zijn dan een louter ‘marketingverhaal’. Het komt er tevens op aan om te laten zien waar je voor staat. Facilities speelt in heel het rekruteringsproces een belangrijke rol. Vertrekkend vanuit enkele cijfers die de war for talent en het concept van employer branding duiden, reiken we op deze rondetafel inspiratie en concrete cases aan rond de meerwaarde van facilities in het rekruteringsproces.

Moderator

Tony Swinnen heeft de laatste 10 jaar onderzoek uitgevoerd binnen het domein van HR. De laatste 3 jaar werkt hij als talent & development specialist op de HR-afdeling van SD Worx. Dit specifiek rond algemeen beleid, automatisering en analyses inzake rekrutering. Hij is tevens gastdocent bij SD Worx, Antwerp Managementschool, VOKA en EMS.

Programma

08u30: ontvangst
09u00: start rondetafel met uitgebreid ontbijtbuffet
11u30: einde

Prijs

Leden van IFMA: € 25  
Niet-leden: € 45

De prijs is exclusief btw. Annulatie kan kosteloos tot uiterlijk 18 september 2019 en dit via mail secretary@ifma.be. Daarna zal de volledige prijs gefactureerd worden.