Nieuwe IFMA-werkgroepen

De IFMA-werkgroepen brengen tien tot twaalf professionals samen rond een actueel thema dat Facility Managers bezighoudt. Bedoeling is om het thema uit te diepen met de eigen ervaringen, nieuwe inzichten van collega’s en gezamenlijke brainstorming. De resultaten van de bijeenkomsten worden uitgeschreven en door de deelnemers afgetoetst. Op het einde wordt een slotdocument gepubliceerd dat inspirerend en verrijkend is voor collega-Facility Managers en IFMA-leden.

IFMA wil binnenkort enkele nieuwe werkgroepen opstarten omtrent een aantal actuele thema’s. Welk thema vind je het belangrijkst? Laat het ons weten en steun een van de werkgroepen met jouw ervaringen en inzichten. Naargelang het belang en het aantal reacties, behoudt IFMA het recht om een werkgroep te starten of niet.

In februari zijn er reeds een aantal kick-off meetings van enkele werkgroepen gepland. Wens je ook deel te nemen, een uitnodiging voor een kick-off meeting te ontvangen of heb je voorstellen inzake thema’s? Laat het ons weten via de formulieren hieronder: