Interactieve workshop: is jouw workplace futureproof en klaar voor robotisering?

Benieuwd hoe en of jouw organisatie futureproof te maken is?  Deel jouw kijk op de facilitaire wereld anno 2030.

 

workshop yip 25-04-18
Datum en tijdstip:
2018-04-25T19:00:00 2018-04-25T22:15:00
Locatie:
Adres:
Regus - Pegasuslaan 5
1831 Diegem
Aanmeldperiode:

Dat robots, sensoren, apps e.d. steeds meer invloed zullen hebben binnen jouw facilitaire organisatie, daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar, gaat de schoonmaakrobot en vergaande technologieën de mens dan vervangen? Zo ja, wat zijn de gevolgen? Met twee interessante sprekers laten wij je kennismaken met hoe je jouw facilitaire organisatie FUTUREPROOF kunt maken.

Spreker

Cleanfix
De schoonmaakindustrie loopt traditioneel niet voorop als het gaat om technologische ontwikkelingen. Cleanfix zorgt hierin voor verandering en zijn al jaren bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van schoonmaakrobots. De tweede generatie robot RA660 NAVi reinigt geheel autonoom grote oppervlakten dankzij zijn sensoren die van een laser gebruikmaken. Zijn hoogtechnologische afwerking en zijn navigatiesysteem, waarmee bijvoorbeeld virtuele wanden kunnen worden aangebracht, leverden de robot de Amsterdam Innovation Award 2016 op in de categorie Machines en Componenten. De robot levert tijdwinst op waarmee een hoger schoonmaakresultaat wordt bereikt. Door middel van een DEMO en praktijkvoorbeelden laat Cleanfix je kennis maken met robot schoonmaken. Ze vertellen je de voor- en nadelen en inzetbaarheid van de schoonmaakrobot, de huidige status in het schoonmaakproces en toekomstperspectief.

Freestone

Onze werkplek verandert in snel tempo en wij worden met de dag flexibeler.  Heb je je dus ooit al afgevraagd hoe een werkdag eruit zal zien binnen 10 jaar?  In hoeverre mobiele apps onderdeel zullen worden van je IT-omgeving?  Hoe het altijd & overal werken geïntegreerd kan worden in de bedrijfsstrategie?  Welke impact het Internet of Things zal hebben op de functie van een kantoor? Jolien De Veirman gunt je een blik op de toekomstmogelijkheden en neemt je mee doorheen de werkdag van de toekomst.
Jolien De Veirman is FM-Software Expert bij Freestone, een onafhankelijk bedrijf dat je volledig ontzorgt wat betreft de gebouwen en de infrastructuur van je bedrijf.  Of het nu te maken heeft met je vastgoed, gebouwen of FM: Freestone heeft de juiste expertise in huis. 

Programma

19u00     Ontvangst met een drankje & broodjes
19u30 Cleanfix robot schoonmaken
20u30 Freestone trends workplace en technologieën
21u15 Netwerken
22u00 Einde

Deelnameprijs

Lid young IFMA en Lid Student: 20€ 
Lid IFMA professional: 30€ 
Lid IFMA commercial: 50€ 
Niet-lid professional: 50€ 
Niet-lid commercial: 70€

Alle prijzen zijn exclusief BTW 

Annulatie kan kosteloos tot uiterlijk 21 april 2018 via mail secretary@ifma.be daarna zal de volledige prijs gefactureerd worden.

Dit event wordt georganiseerd door Young IFMA. Young IFMA is een vooruitstrevende organisatie welke trots is op haar leden en evenementen wenst te organiseren die aansluiten op jouw behoeften. Het motto is een brug te slaan tussen de senior en Young professionals.