Young IFMA summer event

Ontdek de nieuwste technologische mogelijkheden in (bestaande) omgeving van FM

summer event 21-06-18
Datum en tijdstip:
2018-06-21T18:00:00 2018-06-21T22:00:00
Locatie:
Adres:
LEOPOLDSKAZERNE, Eekhout
9000 Gent
Aanmeldperiode:

Ons jaarlijks zomerevent komt er weer aan en staat dit jaar in het teken van de nieuwste  technologieën binnen de facilitaire wereld.  De evolutie inzake nieuwe technologieën voor Facility Management gaat razendsnel. Onze (bestaande) gebouwen zijn hier niet altijd op aangepast. Wat zijn de mogelijkheden om deze technologieën toe te passen en welke meerwaarde bieden ze voor een professioneel en eigentijds Facility Management? Tijdens dit informele event bieden we enerzijds een podium aan enkele innovators uit de markt en anderzijds jou de mogelijkheid kennis te maken met elkaar en deze nieuwe technologieën. Vanzelfsprekend is er catering voorzien. Hieronder de topics waaruit je kan kiezen:

Drones
RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) of drones zijn in dit technologisch tijdperk niet meer weg te denken en kunnen als handige werktuigen ingezet worden. Drones kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om terreinen, gebouwen en andere assets te inspecteren.

BIM
Dat BIM tegenwoordig alom aanwezig is dat merkt elke facility manager. Maar is BIM alleen toepasbaar op nieuwbouw projecten? Een visuele BIM tekening is eigenlijk niet meer dan een representatie van uw gebouw. We gaan hierbij dieper in op het Information Management van het BIM Proces. 

Digitale onthaalrobot Pepper
In de bestaande wacht- of receptieruimte kan je eindelijk reeds veel digitale toepassingen gaan doorvoeren. Tijdens deze sessie krijgt u mee wat de voordelen kunnen zijn van een digitaal onthaal en hoe deze in perfecte symbiose kunnen leven met de bestaande bezetting. 

Connectiviteit
De Position Intelligence Engine (PIE) is een technologieplatform dat gebouwen intelligent maakt door realtime gegevens te gebruiken. Op basis van slimme algoritmen kan PIE berekenen waar en hoeveel mensen in het gebouw aanwezig zijn. PIE kan uw gebouw snel transformeren in een intelligent gebouw met behulp van reeds aanwezige gegevensbronnen. 

Easycube
Sensoring op automaten in de sanitaire ruimte geeft een schat aan informatie die bijvoorbeeld in te zetten is om de schoonmaak efficiënt te sturen.

Chatbot
Chatbots veroveren de wereld in rap tempo. Ook de wereld van FM. Een chatbot beantwoord circa 70% van de eerstelijns vragen automatisch. Een chatbot draagt bij aan de bereikbaarheid én het imago van de facilitaire organisatie.

Programma

18u00 - 19u00 Ontvangst
19u00 - 20u30 Programma
20u30 - 22u00 Diner en netwerking

Deelnameprijs

Lid young IFMA & Student: 20€
Lid IFMA professional: 30€
Lid IFMA commercial: 50€
Niet-lid professional: 50€
Niet-lid commercial: 60€

Alle prijzen zijn exclusief BTW 

Annulatie kan kosteloos tot uiterlijk 15 juni 2018 via mail secretary@ifma.be, daarna zal de volledige prijs gefactureerd worden. 

Dit event wordt georganiseerd door Young IFMA. Young IFMA is een vooruitstrevende organisatie welke trots is op haar leden en evenementen wenst te organiseren die aansluiten op jouw behoeften. Het motto is de brug te slaan tussen de Senior en Young professionals.